Henriettes motorcykel.

Suzuki V-strom, DL 650A

Motorcykeln köptes utan att provkörning kunde ske. Vid tidpunkten för inköp hade jag inget motorcykelkort och självklart så tillåter inga återförsäljare någon provkörning. Jag fick helt och hållet gå på referenser från andra. Inför resan har en hel del justeringa gjort. Jag når inte längre än 165 cm över vattenytan vilket har gjort att jag har fått sänka min motorcykel med 3 cm för att nå ner till marken…..det är fortfarande en bit kvar. Mitt i vintern for den iväg till “MC doktorn” för att bli lägre.

Som en följd av sänkningen så blev motorcykeln för tung att ställa upp på centralstödet (i alla fall för mig) plus att sidostödet blev för långt. Nu är detta åtgärdat genom att sidostödet har kortats och centralstödets byggts om (tack Muzafer, jag är så nöjd smiley)

Andra tillägg utöver orignal:

motorbågar, skyddsplåt, handtagsvärmare och centralstöd.

Ytterligare inhandlad utrustning:

Touratech Zega Pro packväskor (2 st), Intercomsystem med anslutning till MP3, vattentät bag, tankväska, extra växelspak, bredare fotpinnar och fäste för vattenflaskor plus utökat verktygskit.