BMW 1200 GS Adventure

Jag har inte gjort så vansinningt mycket med min mc eftersom den är rätt klar från start. BMW 1200 GS Adventure med packlådor (heter det så? väskor heter väskor, plåtlådor heter….lådor? ). Åk till en BMW handlare, kryssa i alla rutor som finns och så är är det klart. Sedan slipper man åka runt och stödköpa, ganska enkelt…..

Jag har lagt till GPS ( TomTom) med hållare från Touratech, Intercom med MP3,GPS och telefonkoppling, hållare för 2L olja. Just det, har också köpt innerväskor till lådorna så det bara är och dra ur packningen och gå.

Eftersom jag trivs så bra på min mc så behöver jag inte göra något åt den. Jag är dessutom längre än Henriette så det behövs inte sänkas någonstans.

Vill man vara det minsta kritisk så kan man tycka att det är en jäkla pjäs och baxa runt. Den är tung som tusan, det märker man ibland när man blir hängande med övervikt åt det ena eller andra hållet. Kan bli en del intressanta stuationer när vi väl är på väg…