Nu har vi gjort det, kört ett varv runt USA!!! Körde in på Manhattan klockan 14:00 idag måndag, 30 grader varmt och sol (prognosen sa 25 grader och regn). Vilken känsla. Två års planering landade i ett enda ögonblick i hörnet av 58:e gatan och 5:e Avenyn. Åkte in till Manhattan via Lincoln Tunnel. Vi startade förmiddagen från Harrington, en liten stad utanför Dover, Delaware. Tog därefter New Jersey Turnpike till New York.

För alla er som flyger SAS till/från New York så är det motorvägen som går parallelt med landningsbanan (IKEA ligger även där).

Vi har nu redan lämnat Manhattan och befinner oss utanför New Haven, Connecticut.

På vägen ut ur NYC så överhettade Håkans Motorcykel så vi var tvugna att stå still ett tag precis vid George Washington Bridge. Trafiksituationen är hel absurd vid rusningstid. Fullständig infarkt. 10-12 filer åt varje håll och det står ändå still…

I morgon åker vi till Lenox ca: 2 timmar väster om Boston för att hälsa på våra vänner Scott och Stephanie. Därefter åker vi vidare till Cape Cod och tillbringar sedan helgen i Boston hos Paul och Faith. Vår resa är absolut inte slut även om varvet är klart. Vi har ännu många mil att köra. I dag om en vecka lämnar vi motorcyklarna utanför Kennedy Airport för vidare transport till Sverige.

Vi kommer att fortsätta att skriva och lägga upp bilder tills dess att motorcyklarna är lämnade för transport. Så fram till den 10:e får ni stå ut med våra inlägg, det finns fortfarande fantastiska vägar att köra och fantastiska saker att se!