Lämnade Savannah vid 9-tiden på morgonen. Vi var överens om att vi ville hitta en av många plantage på vägen. Till sist hittade vi Hampton plantation i South Carolina. Många av plantagen odlade bomull men Hamptons odlade ris. En grusväg tog oss till detta Mansion och vi var helt ensamma på denna plats. Det kändes overligt att vi kunde vandra omkring här utan en enda människa i sikte. Temperaturen var upp mot 40 grader och det var en hel del mygg i området. Vi tillbringade ca 1 timma här men tänk på alla de slavar som inte hade något alternativ.

Historien säger att frun i huset ville såga ner ned stora eken framför bostaden men George Washington var på besök och fick frun i huset på andra tankar, året var 1791 och eken står fortfarande kvar.

För att undvika att det stora huset brann ner byggde man bla köket i en fastighet brevid.

Det stora huset hade en enorm altan vilken vi utnyttjade för att komma bort från solen.

Eftersom vi ville komma upp till Wilmington innan mörkret och för att det inte skulle bli så stressat mot färjan till Cape Hatteras (dagen efter) så körde vi förbi Myrtle Beach.

Vår ursprungliga tanke var att övernatta här (nostalgi, vi var i Myrtle Beach för mer än 25 år sedan). Väl i Myrtle Beach stannade vi på Friendly´s för en glass. Det var så varmt att vi bytte om på parkeringsplatsen. Allt var blött av svett.

Upp på motorcyklarna igen och 30 minuter senare ser det ut så här.

Dålig kapacitet i nätverket. Bor på camping i Cape Hatteras. Antar att varenda 15 åring sitter och spelar dataspel i alla dessa motorhome som är här. Ingen respekt för vanligt folk som vill ladda upp lite bilder.

Kommer mer imorgon. ( När alla finniga 15 åringar sover…..)