Total körsträcka: 9 760 km.

I dag har vi turistat hela dagen i den gamla delen av Savannah. Vi bor ca 15 minuter utanför stan så imorse tog vi en motorcykel in. Värmen kvarstår 38 grader plus en luftfuktighet som är OTROLIG.

Savannah har en äldre stadsdel (Historic district) där det äldsta, fortfarande existerande, huset är från 1753. Tänk, här i Savannah byggde man upp en stadsdel redan från mitten av 1700-talet medan det skulle ta ytterligare mer än 120 år innan det blev “ordning och reda” i ex Deadwood, South Dakota.

Den förste mannen på månen, 1969, var som vi alla vet från USA vilket gör att man blir något fundersam när man ser hur man i Savannah (och i många andra delar av USA) har löst sina elinstallationer, skillanden mellan högsta och lägsta nivå är stor.

Bifogar några bilder från “gamla stan”

Vi spenderade lite tid i Colonial Park som tidigare varit en kyrkogård under åren 1750-1853.

Här kan man nästan höra det klassiska “calling all cars”!