Idag har vi korsat Georgia.

Intressant och varmt. Vi tog bakvägar hela dagen, även de mindre. Vi hamnade på ställen där vi tyvärr kände oss begränsade till att ta upp kameran. Men vi känner sympati med de som inte har något alternativ till att bo just där.

Mitt ute i ingenting…

Håkan Falck, vi hittade en gammal järnvägsstation!

Vi hade en bra dag. Riktigt varmt igen(+42 C), hög luftfuktighet, extrem svettning och intessanta intryck.

Vi rundade av dagen med ett riktigt ösregn. De sista 15 kilometrarna så träffades vi att ett ordentligt vattenfall. Det värsta vi hittills upplevt.. Som tur är så ändrar sig vädret fort. Efter en vänstersväng så upphörde regnet. Vi hann i alla fall bli riktigt blöta.

Hittade ett hotell, får upp allting på rummet, solen skiner, då bryts TV sändning av det här

Som sagt, vädret skiftar fort. Imorgon är vi turister i Savannah, Georgia.