Vi ligger still i Paso Robles några dagar. Det är planerat sedan länge med våra respektive jobb så det är inga konstigheter. När resultaten sedan dessutom är bra så känns det inte särskilt betungande.

Vi har 9 timmars tidskillnad mot Sverige så man får hoppa upp tidigt, tidigt. Sedan är man däremot klar innan lunch. Intressant koncept. Man kanske skulle omlokalisera hit, ha liknande tider som tidningsbuden och sedan resten av dagen fri. Tanken svindlar.

Vi har haft riktigt bra dagar här. Vi ar också fuskat genom att vi hyrde en bil så vi kunde ta oss ned till Pismo Beach och se solnedgången och äta middag på stranden. För den som inte varit i Pismo Beach så kan vi varmt rekommendera hela det området. Lägg det i listan över platser att åka till. Anlednigen till bilhyran var att vi inte vill köra motorcykel när det är mörkt. Här varnar man till och med för björnövergångar och viltstängsel är ett okänt begrepp.

Imorgon checkar vi ut och åker mot Las Vegas. Vi övernattar i Barstow och kommer att vara i Las Vegas på Lördag. 3 dagar där med vänner som flyger in. Sedan vidare mot Flagstaff och därefter Monument Valley. Så ser den närmaste tiden ut. Vi kommer att korsa Mojave öknen på Lördag. Där är det just nu varmast i USA med temperaturer på mellan 45 -50 grader. Vi startar vid soluppgången så vi undviker den värsat hettan…hoppas vi. Mycket vatten och täta vätskekontroller så ska det nog gå bra.

Vi ska testa lite viner idag, det är fullt med vingårdar i det här området. Packningen tillåter ingenting men om vi slänger något så får 1 flaska per person plats. Vad ska vi kasta?

Vi bifogar lite bilder från vår minisemester i Paso Robles. Hoppas det kan inspirera någon att åka hit, det är värt en resa.