Inte så charmigt att starta dagen tidigt med ösregn. Ny erfarenhet för Henriette (men allt är nästan nytt för Henriette när det gäller motorcykelåkande smiley).

Vi tog färjan från Tobermory till South Baymouth.

Därefter norrut mot Trans Canadian Highway. Det var mycket vackert landskap och rolig körning efter det att ösregnet hade upphört.

Sedan västerut mot Sault Ste Marie där vi korsade gränsen in i USA igen. Håkan blev uttagen för tullinspektion. Henriette fick själv åka in i USA med förhoppning om att Håkan skulle komma efter (bilder nedan från gränsövergången).

Befinner oss nu i Newberry, Michigan, platsen som gud glömde. Under vår färd hit har vägarna kantats av nedlagda företag, restauranger och hotell. Michigan är bilindustrins vagga som har drabbats mycket hårt de senaste 5-10 åren med hög arbetslöshet som följd.

Valmöjligheterna för middag var inte så stora i går kväll. Följande val fanns:

1. Pizza Hut

2. Mc Donalds

3. Picklemans Pantry and Pub

Självklart blev valet Picklemans där Håkan serverades köttfärslimpa med potatismos och sås för 5 dollar! Ölen var så kall att den hade is i sig men allt är gott när man är hungrig. Efter en hel dag på motorcykeln är middagen en höjdpunkt.