Vi har ont precis överallt!

Tio timmar på motorcyklarna idag, 51 mil avverkade men med varierande vägunderlag vilket gjorde att vår snitthastighet blev 63 km/timmen. Vi började klockan 06:00 i Canandaigua (nordvästra New York State) där vi lämnade familj och vänner. Jättetråkig men nödvändig motorvägskörning upp till Niagara falls, där vi också korsade gränsen till Kanada.

Fortsatt tråkig körning mot Toronto där GPS:en spelade oss ett spratt, det är tur att vi har lokalsinne annars hade vi hamnat mitt i Toronto vilket hade förlängt vår resa ytterligare 2 timmar pga G20 mötet i Toronto (vi missade precis Obama).

Därefter lämnade vi motorvägen och vek av norr ut mot Tobermory. Vi har tidigare kört bil genom Nebraskas jordbruksmarker men detta slog rekordet, 2 kurvor på 20 mil! Nu sitter vi här i Tobermory och äter vår midsommar middag som består av en grillad hamburgare med husets sallad och var sitt glas vin. I morgonbitti går färjan klockan 07:00 som tar oss över Lake Huron.

Trevlig midsommar önskar vi er alla, Håkan och Henriette