smileySitter på hotellet i New York. Bredvid Kennedy Airport. Superturistigt område!! Framför allt så upplevs fraktterminalerna som riktigt vackra och pittoreska!

Hotellet har just en stor fördel, det ligger bredvid Kennedy. Imorgon bitti så ska vi försöka få ut motorcyklarna. Just nu är det 50/50. De ska tydligen landa ikväll. Det inneär att de ska lastas av och tulklareras och därefter “importeras” till USA. Kan vara lite tight på en dag. Gårdagens frakt blev inställd av orsaker som vi inte fått reda på.

Vi flög SAS, vad våra motorcyklar flyger har vi ingen aning om.

SAS är ett bra flygbolag som inte bara har trevlig personal, trots sen start så flög vi in nästan hela tiden.

smileyDessutom så hade de en speciell bröllopsbakelse med tanke på helgens bröllop.

rätt trist rapport det här…

sådan där mittemellandag. Imorrn blir det bra som tusan. Antingen motorcyklar eller så blir det weekend på manhattan. Livet kunde vara värre. Jetlag börjar komma lite nu, ganska trött. det vanliga första morgonen i USA. Man vaknar kl 04.00, pigg som en mört. Vi får se…smiley