Vilken fantastisk möjlighet att få göra denna resa under två månader. Jag har inte varit ledig 2 månader i sträck sedan jag gick ut mellanstadiet (och det är ju några år sedan). Ett stort tack till alla som har gjort denna resa möjligt för mig (och Håkan naturligtvis). Jag har hunnit bli 45 år och mitt intresse för motorcyklar har kommit väldigt sent in i mitt liv (2009). Att åka motocykel konkurrerar med mitt arbete, att umgås med våra kära vänner och familj, resor och att vara aktiv ute i naturen.

Livet är toppen/Life is great!

En vandring på FÅRÖ, hösten 2009/Island of Fårö

Åreskutan till fots, hösten 2008/Hiking “mount Åre”

Håkan och Henriette. Alperna sommaren 2007/The Alps

Håkan och Henriette på ………………… våren 2008

Golf i Skottland (Crail) sommaren 2008

Sälen, julen 2009/Christmas 2009

Långsjön, vintern 2010